bali

bali

25 d’octubre del 2012

REIKI


REIKI  (curació i harmonia a través de les mans)
REI =  energia còsmica universal
KI =  energia vital  que flueix i batega en tots els ésser vius
          (chi per els xinesos o prana per els hindús)





Orígens
És un dels mètodes de curació més antics de la humanitat. El seu origen va ser al Tibet, i va ser “redescobert” en el segle XIX per un monjo japonès anomenat Mikao Usui.

Els humans (i qualsevol altre ésser viu) tenim energia vital universal al voltant i dintre nostre. Aquesta energia l’adquirim al néixer, I la utilitzem en les activitats de la nostra vida, però a canvi n’hem d’anar creant cada dia.
Quan no som capaços de generar-ne suficient durant un temps, ens podem desgastar mentalment i  emmalaltir física  o emocionalment .

QUÈ  ÉS EL REIKI 
És un mètode senzill i natural  que permet absorbir més energia de força vital.
S’aplica  mitjançant la imposició de mans de l’emissor de reiki, sense cap  manipulació muscular, articular o dels teixits conjuntius(també es pot transmetre a distancia). L’emissor  s’utilitza com un canal per conduir la energia universal cap el receptor . No es transfereix de cap manera la energia personal de l’emissor.

Com a tractament holístic, considera de forma global els cossos FÍSIC - EMOCIONAL - ESPIRITUAL,   i ajuda a recuperar l’equilibri,  benestar i felicitat.

Permet tractar malalties i desequilibris físics i mentals, sense efectes secundaris I és compatible amb qualsevol altra teràpia, però no s’ha d’utilitzar com un tractament mèdic.


És molt eficaç amb un piló de molèsties i trastorns, com poden ser l’ansietat, estrès, insomni, migranyes, problemes gastrointestinals, etc. i  ajuda a desbloquejar problemes emocionals profunds i a alliberar emocions reprimides.  
També en dolències físiques: artritis, tensions i dolors musculars. …

A part de el tractament amb humans, és útil i efectiu en qualsevol ésser viu (animals, plantes…) . També a situacions concretes.


                       
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada